Atelier de dezvoltare personală pentru femei la Nisporeni

Un atelier motivațional, dedicat femeilor și dezvoltării personale din punct de vedere feminin, cît și matern va avea loc duminică la Nisporeni. Vera Nastasiu ne va împărăși experiențele care i-au schimbat viața, modul de a gîndi și a acționa constructiv în realizarea propriilor scopuri. 

Conceptul de „dezvoltarea personală” include activități și exeperiențe care au scopul de a te ajuta să devii mai bun, să îți îmbunătățești calitatea vieții, să îți dezvolți abilitățile personale dar și contribuirea la realizarea propriilor aspirații.

Un om se poate autodezvolta făcînd exerciții, lecturînd, încercînd diferite metode de a-și organiza mai bine timpul , dar totodată oamenii se pot dezvolta participînd la diverse traininguri, conferințe, ateliere cu scopul de a se motiva sau dezvolta diferite abilități.



Totul depinde de noi și anume, cît de bine ne dorim să funcționăm, pînă la a ajunge  cea mai bună variantă a noastră e un drum lung de parcurs, dar nu, imposibil. 

La atelierul de duminică vom descoperi împreună acțiuni care să ne stimuleze încrederea în noi, ne vom bucura de realizările noastre și vom realiza care este rolul femeii în familie și societate. Dar și vom încerca să găsim răspuns la întrebarea: există echilibru între familie și carieră?



Atelierul de dezvoltare dedicat femeilor va avea loc la Nisporeni, duminică 18 decembrie, ora 15.00 la Centrul „Renaștere”, pentru rezervări puteți telefona la numărul: 069820071.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dar din dar construim un centru social

Momente