A venit si primavara in sfirsit, anul asta a fost de doua ori mai in comparatie cu ceilalti ani, adica odata de mine si odata de bebe :)! Cel mai mult mi-a fost dor de soare, i-am simtit tot timpul lipsa iar acum ca a venit ar trebui sa stam mai mult sub razelei atotbinecuvintatoare!

Primavara e un nou inceput, o stim bine cu totiisi o data cu primele raze de soare mai caldute, ce anunta - in sfarsit! - venirea primaverii, ne trezim din nou la viata. Ne dezmortim si ne simtim mai veseli si mai liberi, cu fiecare hainuta groasa pe care o punem la naftalina pana la iarna. Dupa cum bine stiti, primavara este anotimpul renasterii si, prin urmare, este momentul ideal pentru a ne transforma si a ne reinventa dupa bunul nostru plac.

Let’s redecorate!
I
ndiferent de bugetul de care dispunem, varianta redecorarii locuintei este intotdeauna o idee foarte haioasa, ce poate fi pusa relativ usor in practica. Putem sa planificam o schimbare radicala de look a casutei in care locuim: mobila moderna, peretii multicolori, vesela si tacamuri noi - toate pot fi achizitionate acum pentru a ne conferi senzatia unui nou inceput. Poate chiar ne-am mutat in casa noua, ceea ce face momentul prezent ideal pentru o amenajare cat mai funny si mai optimista. Daca totusi stam in chirie sau intr-o camera de camin si nu ne permitem sa modificam interiorul dupa pofta inimii, putem apela la niste perdelute noi, cateva tablouri haioase si o noua lenjerie de pat, plus tot ce ne mai trece prin cap, si ne vom transforma radical locuinta provizorie.

Garderoba noua
In paralel cu amenajarea casutei, ne putem ocupa si de innoirea garderobei. Sau, daca nu dispunem de suficienti banuti, putem opta pentru una din aceste doua variante. Oricum, efectul va fi acelasi. In cazul in care vrem sa ne facem provizii pentru iarna viitoare, avem inca posibilitatea de a da iama in magazinele cu reduceri si sa ne achizitionam garderoba pentru sezonul rece 2010-2011. Daca optam, totusi, pentru hainute de primavara, mai lejere si ceva mai colorate, cu siguranta vom da peste tot soiul de promotii aplicate noilor colectii. Sau putem incerca magazinele tip discount, unde gasim tot anul haine la preturi mici si foarte mici.

La gunoi cu tot ce e nociv!
Daca tot e primavara, atunci de ce nu am lua-o de la inceput? Tuturor ni se intampla sa fim prinsi intr-o relatie care nu duce nicaieri si care ne face nefericiti; toti avem obiceiuri proaste si foarte nesanatoase. De ce nu am profita de ocazie pentru a renunta la toate dependentele toxice care ne amarasc existenta? Usor de zis, greu de facut, dar nu imposibil. Tot ce trebuie sa facem este sa ne asumam decizia de a renunta la obisnuintele noastre nocive (fie ca vorbim de relatii sau, pur si simplu, de o alimentatie defectuoasa sau de fumat) si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne tine de ea. Bineinteles, o data ce am facut-o, ar fi bine sa ne punem la punct si un plan de atac prin care sa evitam „recaderile”. Si sa tragem aer adanc in piept (aer proaspat de primavara, bineinteles), pentru a ne aduna curajul si vointa de care vom avea atata nevoie...

Multa miscare in aer liber
Fie ca ne propunem o transformare radicala, fie ca vrem doar sa profitam de zilele insorite si caldute de primavara, miscarea in aer liber ne este in mod cert un aliat de nadejde. Suna cliseic, dar este dovedit faptul ca miscarea in aer liber, practicata in mod regulat, ne binedispune si ne face mai optimisti - ne determina sa vedem viata in roz, cu alte cuvinte. In plus, mai avem cel putin un motiv intemeiat pentru care sa ne apucam tocmai acum de sport: mai sunt doar cateva luni pana la vara si cu siguranta ne dorim sa aratam traznet in costum de baie, pantaloni scurti, etc., asa ca trebuie neaparat sa contracaram kilogramele acumulate in timpul iernii si grasimile depuse care pe burta, care pe solduri...

Este primavara! Ce mai asteptam? Acum este momentul sa zambim, sa alergam prin parcuri si sa ne incarcam cu energia soarelui care ne-a lipsit atat de mult in timpul iernii. Acum este vremea sa facem tot ce frigul iernii si caldurica imbietoare a casei noastre ne-au oprit timp de cateva luni de zile. E timpul sa ne trezim si noi la viata!

Sursa: Studentie.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dar din dar construim un centru social

I feel good!!!