Care e cea mai gravă problemă a Moldovei?

Mă întreba cineva: care e cea mai mare problemă a ţărişoarei nostre? - Sărăcia? corupţia? problema locurilor de muncă sau preţurile prea mari comparativ cu salariile?
În ţara noastră corupţia e peste tot, sunt de părere ca sunt o parte din moldoveni care nu dau mita şi luptă cu corupţia şi altă parte din moldoveni care stau cu buzunarul desfăcut sau cu mîna întinsă şi asteptă să le dai, să le multumeşti. Cei ce stau cu mîna întinsă sunt majoritatea funţionarilor publici, sunt medicii şi surorile medicale, sunt profesorii, poliţiştii şi mulţi alţii.

Sunt foarte multe probleme în societatea noastră, am impresia ca suntem prinşi într-o plasă pescarească, din care putem evada doar dacă emigram. Dar nici peste hotare nu ne aşteaptă doar miere şi lapte. Deci eu prefer să rămîn în ţară, încă sper că lucrurile se vor schimba. Vreau să fim alături de părinţi şi să preţuim timpul petrecut alaturi de ei cît încă mai sunt alături de noi.


Ţin să felicit toţi romînii şi moldovenii de pretutindeni cu ocazia sărbatorii Limbii Romîne! Sper sa o vorbim cît ma corect. Încercaţi şi faceti-vă un scop din asta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dar din dar construim un centru social

I feel good!!!