A+ și Kineto Nova oferă cadouri pentru participanții la campania „Sunt părinte conștient”

Organizarea unui eveniment implică multă muncă, responsabilitate și dedicare dar cînd o faci cu plăcere nici pentru o clipă nu ai senzația că muncești, deci pregătirile sunt în toi pentru primul eveniment din campania de comunicare „Sunt părinte conștient”, dedicată părinților din raionul Nisporeni.  Multe lucruri nu le-am fi reușit fără implicarea sponsorilor, aici mă refer la A+ Centrul de limbă engleză și Kineto Nova.

Kineto Nova este primul cabinet de kinetoterapie și masaj din Nisporeni, fondat de Teodor Ciochină  acum doi ani pe cînd era student în anul IV la facultatea de kinetoterapie, la o universitate din Republica Moldova, anul ăsta finisează masterul în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Romînia, specialitatea - kinetoterapie.
 În cadrul cabinetului se oferă servicii de:
  • Kinetoterapie
  • Recuperare medicală
  • Masaj terapeutic
  • Terapie manuală
  • Kinesio-taping
Teodor  este un tînăr capabil, ambițios și perseverent, de curînd el și-a dezvoltat afacerea, punînd la dispoziția nisporenenilor un bazin amenajat conform standartelor în vigoare, unde împreună cu un alt kinetoterapeut prestează și servicii de gimnastică acvatică pentru copii de la 5 ani cît și adulți. Imediat cum
i-am cerut ajutorul Teodor a acceptat să fie unul din sponsorii noștri, fapt pentru care îi mulțumim, mai cu seamă că el va fi și unul din speakerii din cadrul evenimentului din 17 iulie 2016, mai multe informații găsiți aici.


Unul din ceilalți sponsori sunt băieții de la A+ Centrul de limbă engleză din Nisporeni. Primele servicii prestate de ei au fost acum 3 ani, Alex Ulinici fiind cel ce a pus bazele acestei afaceri împreună cu soția, Nina Ulinici-Ciochină. În luna februarie 2016 Alex împreună cu Andrei Ciochină au fondat SRL-ul „Adeo Plus” în cadrul căruia se oferă cursuri generale de limba engleză, cursuri individualizate  cît și intensive pentru toate categoriile de vîrstă, începînd cu copii  de la  4 ani pînă la elevi de liceu și adulți pentru business english  și nu doar. A+ este un centru binevenit și necesar nisporenenilor, obiectivul lor fiind să predea engleza cu accent pe nevoile speciale ale fiecărei grupe de vîrstă.
Băieți noi vă mulțumim pentru implicare și sprijin!


Reamintim că pe 17 iulie la Nisporeni vine Nata Albot să ne povestească despre „Lecția ei de maternitate”. Biletele s-au epuizat. 
Următorul eveniment din cadrul campaniei „Sunt părinte conștient” va fi pe 31 iulie și-l va avea ca invitat pe renumitul și îndrăgitul doctor al copiilor: Mihai STRATULAT.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dar din dar construim un centru social

I feel good!!!