Natalia, mă înclin

Ieri a fost o zi minunată, întîlnirea cu Nata Albot a fost una de suflet, așa precum ne-am dorit-o. Au fost aproximativ 80 de părinți  curioși, dintre care  cîțiva tătici și mulți copiii fericiți!
Dar aceast articol nu este despre evenimentul de ieri, este despre un om minunat care merită toate aplauzele și admirația noastră! Nimic nu ar fi avut loc dacă nu gîndea Natalia Luncaș-Ionel  acest proiect, dacă nu lucra ore întregi în aproape fiecare noapte pentru ca totul șă fie calculat și organizat perfect. Natalia, tu meriți toate aplauzele și mulțumirile noastre, cei ce am fost parte din primul eveniment din campania de comunicare „Sunt părinte conștiet”. Eu îți mulțumesc pentru că crezi în tine dar și în noi, pentru că îți sacrifici sănătatea și timpul petrecut alaturi de familie ca să îți


ajuți semenii să învețe a fi cei mai buni părinți pentru copiii lor, pentru că îți pasă și ai ieșit demult din zona ta de confort ca să îți ajuți țara să se dezvolte, pentru că țara suntem noi, copiii, părinții, frații și surorile noastre. Îți mulțumesc că nu ai uitat de noi, cei din Nisporeni și că schimbi lucrurile aici, acasă.
Vreau să îi felicit pe cei care te-au ajutat să devii ceea ce ești azi, un cetățean responsabil, activ, un exemplu pentru noi, toți ceilalți.
Dragii mei, urmați-o pe Natalia, ăsta este visul ei - să ne motiveze să o urmăm, să nu mai fim indiferenți ci să ne implicăm cît de mult putem în a ne ajuta unii pe alții! Hai să fim mai activi, hai să ne adunăm ideile și să schimbam lucrurile în mai bine aici, în comunitatea în care trăim.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Dar din dar construim un centru social

Momente